De vigtigste 3 point til Fringe Beach Parasol

strandparasol med kvaster

Frynse strandparasoller er meget populære nu. Det unikke kvastdesign gør den mere fremragende. Måske køber du bare en til personlig brug, eller tilføjer dit eget design for at tilpasse det til erhvervslivet. De følgende 4 punkter skal du vide. De vil gøre dine valg klarere og undgå unødvendige tab.

1.Material

Materialet er kroppen af ​​hele parasollen. Paraplycoveret kan give skygge, bringe køligt til folk og beskytte huden mod ultraviolet stråling. Paraplyramme og stang understøtter hele paraplyen. Dens fasthed er meget vigtig. Så når vi vælger strandparasoller, skal vi først bekræfte materialer af høj kvalitet.

1.1 Fabric

De almindeligt anvendte stoffer til strandparasoller er Oxford, polyester og lærred. For disse tre stoffer har lærred den højeste pris, og Oxford har den laveste pris. Hvis dit budget er begrænset, anbefales det at vælge polyester. Hvis du vil have en strandparasol af høj kvalitet, er lærred selvfølgelig det, du skal vælge.

Sørg for, at dit stof er vandtæt og UV-bestandigt. De kan være certifikater udstedt af professionelle testenheder.
Her vil jeg fokusere på uv-upf. Det niveau, vi kræver, er UPF50+, som er det højeste niveau.

Stof har mange fysiske parametre, såsom spindemetode, garntykkelse, stofstruktur, kæde- og skudtæthed, tykkelse, tæthed og dækning, som har en vis indflydelse på UV-transmittansen. Med stigningen i stofdensiteten falder UV-transmittansen; UV-transmittansen af ​​tungere stoffer er lille; Stoffets dækning øges, og den ultraviolette transmittans falder.
Ud fra indflydelsen af ​​disse fysiske parametre på stoffets UV-strålingsmodstand, kan det ses, at når stoffets fibertyper er de samme, er ændringen af ​​fysiske parametre hovedsageligt at ændre stoffets reflektion til UV, så for at ændre UV-energien, der passerer gennem mellemrummet i stoffet. I denne forstand bør den mest direkte fysiske parameter, der påvirker stoffets UV-modstand, være stoffets porøsitet og tykkelse, og den mest direkte fysiske parameter, der karakteriserer porøsiteten, er stoffets dækning. Derfor drages en foreløbig konklusion, det vil sige, at dækning og tykkelse af stof har størst indflydelse på UV-strålebeskyttelsen. Fra analysen af ​​de eksperimentelle data kan det ses, at UV-dækningen og transmittansen ændrer sig næsten lineært. Derudover er korrelationskoefficienten mellem stoftykkelse og UV-modstand også relativt stor. Med andre ord har ændringerne i stofdækning og tykkelse den største indflydelse på stoffets UV-transmission.
Oplyser din leverandør stoffets kvadratiske vægt eller tæthed ved tilbud? Dette skal noteres ved indkøb.

UV-beskyttelse til strandparasol

1.2-ramme

Paraplyrammen er sammensat af ribber og stang. Det er paraplyens støtte. Så det skal være stærkt.

Ribben kan bruge jern og glasfiber.

Stålribber fås i diametre på 3.0, 3.2, 3.8, 4.0 mm.
Glasfiberribber kommer i diametre på 4.0, 5.0, 6.0, 7.0 og 8.0 mm.

Til stangen, selvom de mest brugte er metal og aluminium. Vi anbefaler stadig træ, hvis du ønsker en strandparasol af høj kvalitet. Træets diameter kan være 28 mm og 32 mm. Bøg anbefales, og den er certificeret af FSC. Træoverfladen skal være glat og belagt med miljøvenlig voks. Du skal være opmærksom på at teste træets fugtighed for at sikre, at det er tørt, høj fugtighed og let at skigle.

 

strandparasolstang

1.3 Hængsel

Hvis din kvast strandparaply er en avanceret version med hængsler. Hængslet er forbindelsen mellem den øvre og nedre del af paraplyen, som vil bære vægten af ​​hele den øvre del. Derfor er der store krav til dens fasthed. Vi anbefaler kraftigt, at du bruger zinklegeringshængsler. Hvis du bruger plast, skal du være opmærksom på sammenligningen nedenfor.

zinklegering hængsel til fingerparaply

2.Design

Hvis paraplyrammen er kroppen af ​​strandparaplyen, så er designet sjælen. Et andet design kan gøre det mere perfekt. Vi anbefaler, at gæster bruger deres eget unikke design.
Vores almindelige styles er 2.2M, 2M og 1.8M. De vil bringe forskellige skyggeområder. Du kan også vælge efter dit budget. Selvfølgelig er de alle af høj kvalitet.


2.1)2.2 mio. – Retro terrasse paraply

Størrelse: Bue 220cm x8 ribber, 210cm diameter, familiestørrelse, højde 235cm,

Stof: Premium poly canvas, poly-bomuld canvas, RPET for option

Funktioner: UPF50+, vandtæt, PU-belagt

Ramme: FSC bøgetræ stang/genvundet træ lamineret bambus stang til valg, fiberglas ribber

Pakke: kommer med en matchende bæretaske.

2.2)2M-Strandparasol med frynser

Størrelse: Bue 200cm x8 ribber, 180cm diameter, familiestørrelse, højde 230cm,

Stof: Premium poly canvas, poly-bomuld canvas, RPET for option

Funktioner: UPF50+, vandtæt, PU-belagt

Ramme: FSC bøgetræ stang, fiberglas ribber

Pakke: kommer med en matchende bæretaske. 4 stk i en forsendelseskarton.

2.3)1.8M-bærbare strandparasoller

Størrelse: Bue 180 cm x8 ribber eller tilpasset størrelse

Stof: lærred eller tilpasset materiale, mønster trykt digitalt

Ramme: bøgetræ stang, 8 stk fiberglas ribber 6.0mm

Pakke: Bærbar taske

3. pris

For erhvervslivet refererer de omkostninger, vi diskuterer her, til omkostningerne ved at købe paraplyer, transport og importtariffer. Det vil sige, at du får den endelige pris på paraplyen. Når mange kunder overvejer at tilpasse vores kvastparaply, vil de føle, at omkostningerne er høje. Her forklarer vi fabriksomkostningerne. Først og fremmest skal vi finde denne paraply. Hvis det betragtes som et produkt af høj kvalitet, har vi brug for materialer af høj kvalitet, der er ingen tvivl. Så vil prisen på hele paraplyen stige. Prisen på fabrikken er selvfølgelig også høj. Enhver salgspris er direkte proportional med prisen. Tror du, at et zinklegeringshængsel er det samme som plastik?
Vi kan levere andre materialer for at reducere hele omkostningerne. Selvfølgelig vil kvaliteten af ​​paraplyen blive reduceret, hvilket skal matche dit marked og din produktlinje.

strandparasol med kvaster

Velkommen til at kontakte os for at tilpasse din kvastparaply, så den matcher din strand- og terrasseserie.

katalog

Få det seneste katalog i dag!

Hej,

KAN JEG HJÆLPE DIG

FORTÆL OS DIN FORESPØRGSEL, så hjælper vi dig!